ÉTLAP
Kedves Vendégeink!
Hétfői napokon Csárdánk zárva tart.
Megértésüket köszönjük!
Levesek
| Egries húsleves eperlevéllel | 2.200.- |
| Májgombóc leves | 2.200.- |
| Jókai bableves | 2.800.- |
| Bográcsgulyás marhalábszárból | 2.800.- |
| Halászlé filézett harcsabetéttel | 3.100.- |
| Legényfogó leves (sertéscomb,csirkemáj, gomba,zöldségek – tejszínes-kapros habarással készül) | 2.800.- |
| Gombakrémleves sajtos pirítóssal | 2.100.- |
Előételek
| Tatár beefsteak | 4.900.- |
| Camembert sajt rántva áfonya lekvárral és gyümölcsökkel | 3.100.- |
| Haltepertő ecetes lilahagymával, tormás majonézzel | 3.300.- |
Készételek
| Sült libacomb hagymás törtburgonyával és párolt káposztával | 7.200.- |
| Sertéscsülök „Pékné” módra, házi steakburgonyával | 4.600.- |
| Pácolt kacsamell filé hagymás törtburgonyával, pezsgős párolt káposztával és kakukkfüves narancsmártással | 5.100.- |
| Marhalábszár pörkölt galuskával | 4.300.- |
Frissensültek
| Mustáros bélszínpecsenye lávakövön sütve fűszeres steakburgonyával,kevert salátával | 7.900.- |
| Roston sült bélszínérmék „LYONI” módra, steakburgonyával | 7.900.- |
| Serpenyős cigánypecsenye kakastaréjjal , steak burgonyával és rizi-bizivel | 4.600.- |
| Pulykamell filé „CORDON BLEU” módra (sonkával, sajttal töltve), vegyes körettel | 4.900.- |
| CSÁRDAGAZDA kedvence galuskával (roston szűzpecsenye, kapros-tejszínes gombapaprikás) | 7.300.- |
| Rántott sertésborda hasábburgonyával | 4.300.- |
| Rántott sajt párolt jázmin rizzsel, tartárral | 4.200.- |
| Csirkemell szeletek ”JÓASSZONY” módra sült kockaburgonyával ( bacon szalonna, mini gombafej, gyöngyhagyma fűszeres vajon lepirítva ) |
4.400.- |
| Roston sült jércemell szeletek sajtmártással, vegyes körettel | 4.300.- |
| ERDÉLYI FATÁNYÉROS 1 főre (roston bélszín, serpenyős cigánypecsenye, rántott csirkemell, kakastaréj, sült kockaburgonya, házi csalamádé) | 7.900.- |
Tálaink
| Szépasszony tál | Csirkemell steak, sült libacomb, kemencés csülök, harcsa steak,rántott sertés szelet,cigánypecsenye, steak burgonya, grill zöldségek | 3 személyes: 16.000. | 4-5 személyes: 22.000.- |
| Kulacs tál | Sajttal-sonkával töltött pulykamell filé bundában, cigánypecsenye,kemencés csülök, rántott sajt,rántott sertés szelet, steak burgonya,párolt rizs,párolt káposzta | 3 személyes: 16.000. | 4-5 személyes: 22.000.- |
Halételek
| Pisztráng „ MOLNÁRNÉ” módra vajas burgonyával | 4.900.- |
| Harcsaszeletek roston vajas burgonyával | 4.700.- |
| Harcsapaprikás juhtúrós sztrapacskával | 4.900.- |
Vadételek
| Bükkaljai szarvas szeletek „VADÁSZ” módra krokettel és párolt rizzsel ( füstölt marhanyelvvel és erdei gombával készült ragu barnamártásban ) |
7.300.- |
| Sült vadmalac „VADAS” mártással, szalvéta gombóccal | 4.900.- |
Tészták
| Túrós csusza zsírjára sült szalonnakockával | 3.300.- |
Desszertek
| Egri GÖMB palacsinta (diókrémmel töltve, tojásfehérje habbal, vanília mártással ) | 2.100.- |
| Gesztenyepüré | 1.800.- |
| Somlói galuska | 2.100.- |
| Túrós és baracklekváros palacsinta | 1.900.- |
Saláták
| Friss vitaminsaláta joghurtos öntettel | 1.800.- |
| Tejfölös uborkasaláta | 1.050.- |
| Paradicsomsaláta | 1.050.- |
| Káposzta saláta | 950.- |
| Csemege uborka és (Kovászos uborka májustól-szeptemberig) | 950.- |
| Ecetes almapaprika | 950.- |
| Házi csalamádé | 950.- |
Fél adag rendelése esetén az egész adag 70%-át számítjuk fel !
Az ételekben található allergének összetételét az utolsó oldalon tüntetjük fel !
Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a szervízdíjat!
Az étel- és italfogyasztás után 12% szervízdíjat számolunk fel.
Kapcsolat
Cím:
3300 Eger, Szépasszony-völgy 3768 hrsz
Tel.: +36 36 311 375
Email Csárda:
kulacs.csarda.eger@t-online.hu
Mobil: 06 70 615 6562
Email Panzió:
Mobil: 06 70 335 7576
nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 12:00 – 20:30 óráig
Péntek-Szombat: 12:00 – 22:00 óráig
Vasárnap: 12:00 – 20:30 óráig
Adatvédelem
Közösségi oldalak
Fizetési lehetőségek
Éttermünkben és panziónkban SZÉP kártyát és bankkártyát is elfogadunk.
NTAK - ET24100091
© 2023 Kulacs Csárda & Panzió | Minden jog fenntartva.