Barion Pixel

Kulacs Csárda & Panzió

ÉTLAP

Kedves Vendégeink!
Hétfői napokon Csárdánk zárva tart.
Megértésüket köszönjük!

Levesek

Egries húsleves eperlevéllel  2.200.-
Májgombóc leves  2.200.-
Jókai bableves  2.800.-
Bográcsgulyás marhalábszárból  2.800.-
Halászlé filézett harcsabetéttel  3.100.-
Legényfogó leves (sertéscomb,csirkemáj, gomba,zöldségek – tejszínes-kapros habarással készül)  2.800.-
Gombakrémleves sajtos pirítóssal  2.100.-

Előételek

Tatár beefsteak 4.900.-
Camembert sajt rántva áfonya lekvárral és gyümölcsökkel 3.100.-
Haltepertő ecetes lilahagymával, tormás majonézzel 3.300.-

Készételek

Sült libacomb hagymás törtburgonyával és párolt káposztával 5.200.-
Sertéscsülök  „Pékné” módra, házi steakburgonyával 4.600.-
Pácolt kacsamell filé  hagymás törtburgonyával, pezsgős párolt káposztával és kakukkfüves narancsmártással 5.100.-
Marhalábszár pörkölt galuskával 4.300.-

Frissensültek

Mustáros bélszínpecsenye lávakövön sütve fűszeres steakburgonyával,kevert salátával 7.900.-
Roston sült bélszínérmék  „LYONI” módra, steakburgonyával 7.900.-
Serpenyős cigánypecsenye kakastaréjjal , steak burgonyával és rizi-bizivel 4.600.-
Pulykamell filé „CORDON BLEU” módra (sonkával, sajttal töltve), vegyes körettel 4.900.-
CSÁRDAGAZDA kedvence galuskával (roston szűzpecsenye, kapros-tejszínes gombapaprikás) 7.300.-
Rántott sertésborda hasábburgonyával 4.300.-
Rántott sajt párolt jázmin rizzsel, tartárral 4.200.-
Csirkemell szeletek ”JÓASSZONY” módra sült kockaburgonyával
( bacon szalonna, mini gombafej, gyöngyhagyma fűszeres vajon lepirítva )
4.400.-
Roston sült jércemell szeletek sajtmártással, vegyes körettel 4.300.-
ERDÉLYI FATÁNYÉROS 1 főre  (roston bélszín, serpenyős cigánypecsenye, rántott csirkemell, kakastaréj, sült kockaburgonya, házi csalamádé) 7.900.-

Tálaink

Szépasszony tál Csirkemell steak, sült libacomb, kemencés csülök, harcsa steak,rántott sertés szelet,cigánypecsenye, steak burgonya, grill zöldségek 3 személyes: 16.000. 4-5 személyes: 22.000.-
Kulacs tál Sajttal-sonkával töltött jércemell filé bundában, cigánypecsenye,kemencés csülök, rántott sajt,rántott sertés szelet, steak burgonya,párolt rizs,párolt káposzta 3 személyes: 16.000. 4-5 személyes: 22.000.-

Halételek 

Pisztráng „ MOLNÁRNÉ” módra vajas burgonyával 4.900.-
Harcsaszeletek  roston vajas burgonyával 4.700.-
Harcsapaprikás juhtúrós sztrapacskával 4.900.-

 

Vadételek 

Bükkaljai szarvas szeletek  „VADÁSZ” módra krokettel és párolt rizzsel
( füstölt marhanyelvvel és erdei gombával készült ragu barnamártásban )
7.300.-
Sült vadmalac „VADAS” mártással, szalvéta gombóccal 4.900.-

Tészták

Túrós csusza zsírjára sült szalonnakockával 3.300.-

Desszertek 

Gyümölcsös fagylaltkehely 2.100.-
Egri GÖMB palacsinta (diókrémmel töltve, tojásfehérje habbal, vanília mártással ) 2.100.-
Gesztenyepüré 1.800.-
Somlói galuska 2.100.-
Túrós és baracklekváros palacsinta 1.900.-

Saláták

Friss vitaminsaláta joghurtos öntettel 1.800.-
Tejfölös uborkasaláta 1.050.-
Paradicsomsaláta 1.050.-
Káposzta saláta 950.-
Csemege uborka és (Kovászos uborka májustól-szeptemberig) 950.-
Ecetes almapaprika 950.-
Házi csalamádé 950.-

Fél adag rendelése esetén az egész adag 70%-át számítjuk fel !

Az ételekben található allergének összetételét az utolsó oldalon tüntetjük fel !

Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák a szervízdíjat!

Az étel- és italfogyasztás után 12% szervízdíjat számolunk fel.

Kapcsolat

Cím:

3300 Eger, Szépasszony-völgy 3768 hrsz

Tel.: +36 36 311 375

Email Csárda:

kulacs.csarda.eger@t-online.hu

Mobil: 06 70 615 6562

Email Panzió:

kulacs.eger@gmail.com

Mobil: 06 70 335 7576

nyitva tartás:

Hétfő-Csütörtök: 12:00 – 20:30 óráig

Péntek-Szombat: 12:00 – 22:00 óráig

Vasárnap: 12:00 – 20:30 óráig

Adatvédelem

Közösségi oldalak

Fizetési lehetőségek

Éttermünkben és panziónkban SZÉP kártyát és bankkártyát is elfogadunk.

NTAK - ET24100091

© 2023 Kulacs Csárda & Panzió | Minden jog fenntartva.